Thuiskeuken

Geopend: elke vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 - 16:30 uur.

De Thuiskeuken is DE centrale plek in De Holm met een prachtige keuken, waar de lekkerste lekkernijen gemaakt worden. Tijdens openingstijden van H’Andel kunnen bezoekers hier genieten van diverse soorten koffie en thee met een thuisgebakken stuk gebak, hartige taarten, de ‘wereldberoemde’ saucijzenbroodjes. Ook worden er elke week een andere soep en lunchgerechten geserveerd. De Thuiskeuken staat voor eerlijk, heerlijk, thuisgemaakt, regionaal, betaalbaar en liefdevol bereid.

Ook wordt er vanuit de Thuiskeuken catering verzorgd voor bedrijven en privé aangelegenheden en soms worden er ook workshops georganiseerd.

Binnen de Thuiskeuken wordt samengewerkt met lokale partners voor de mooiste producten.

Het doel van de Thuiskeuken is samen gezellig gezond en betaalbaar koken, serveren en eten. Elke week wordt er wel weer iets nieuws verzonnen en altijd lekker! Soms organiseren we ook workshops.

Aan de grote tafel komen naast bezoekers ook dorps- en regiogenoten voor een praatje, worden verhalen verteld en ideeën uitgesproken of een puzzeltje gelegd. Gezelligheid troef!

Ook kan er wekelijks een emmer soep worden gekocht. Elke week een andere recept. De prijs voor een liter soep varieert tussen €6,50 en € 7,50. Hiervoor geldt, even doorgeven uiterlijk donderdag via  thuiskeuken@deholm.net of bel of app 06-30121852 (Jolanda). En vanaf zaterdag 12.00 uur kan de emmer worden opgehaald.

Appeltaart in de Holm