Thuiskamer

Geopend: elke woensdagochtend van 9:30 - 12:00 uur.

De Thuiskamer is een veilige plek waar iedereen gewoon binnen kan wandelen. Je vindt er dorps(buurt)-genoten en Samenwerkers om samen activiteiten mee te doen. Er is altijd koffie, thee met iets lekkers. We combineren de gezelligheid met ‘lol in wol’, spelletjes doen, liedjes zingen en andere activiteiten. Je kunt de ochtend breiend, hakend, spinnend doorbrengen en er zijn mensen die jou ook iets kunnen leren op dat gebied. Eén keer per maand koken we en lunchen we samen voor de schappelijke prijs van € 7,50.

Thuiskamer van de Holm

Je kunt in de Thuiskamer ook terecht met een persoonlijke vraag op het gebied van bijvoorbeeld financiën, mantelzorg of een andere vraag die voor jou/u belangrijk is. Karin Spijk kan samen met jou/u naar deze vraag kijken en indien gewenst doorverwijzen naar mensen of instellingen die verder kunnen helpen. Karin Spijk is de coördinator van de Thuiskamer in samenwerking met Mensenwerk Hogeland.

Ook hebben we in Mariëlle Mijnlief van Onder Ons een fijne partner gevonden. Ze is geregeld in De Holm voor een gesprek over afscheid en uitvaart zie ook www.onderonsuitvaart.nl

Verder goed om te weten een handige link voor mensen met een laag inkomen: https://hethogeland.nl/hulp-bij-laag-inkomen/meerdoen-regelingen We ondervinden in de Holm dat ons dorp mensen kent die heel blij zijn met zorg en aandacht dichtbij.

Ons doel is het creëren van een plek met meer activiteiten en voorzieningen. Daarom willen we bouwen aan een structuur waarbij formele en informele zorg en aandacht goed op elkaar afgestemd wordt. We spreken regelmatig partners uit de omgeving in de zoektocht naar maatwerk voor den Andel en omgeving.