De Holm en haar projecten worden in het dorp en daarbuiten breed gecommuniceerd. We zijn trots op de doelen die we bereiken, op onze mooie projecten en activiteiten en de vrijwilligers die dat met ons mogelijk maken. En dat willen we natuurlijk graag kenbaar maken. We kunnen ons namelijk voorstellen dat De Holm en de projecten een voorbeeldfunctie kunnen zijn voor andere dorpen en/of gemeenten.

We sturen regelmatig persberichten en redactionele stukken naar de lokale en regionale weekbladen en websites (o.a. Ommelander, Wiekslag, Dagblad van het Noorden, Winsum.nl, Omroep Hogeland en RTV Noord (w.o. radio Babette op Noord).

Den Andel en de omliggende dorpen worden op de hoogte gehouden via onze website, de Dorpsmail, berichten en filmpjes op Facebook, Instagram, Youtube, affiches en flyers en niet onbelangrijk: mond tot mond reclame.

Ook maken we zelf regelmatig nieuws door middel van de uitzendingen van het inmiddels in het dorp en de omgeving populaire Radio DHDA. Er is zo 1x per maand/zes weken een live radioprogramma met beeld. In elke uitzending worden twee gasten ontvangen, is er live muziek, we horen leuke columns, nieuws en reclame en natuurlijk is de uitzending bij te wonen met koffie en taart.

Achttien uitzendingen van de afgelopen 2 jaren zijn terug te zien op ons YouTube kanaal. Een link naar de nieuwste uitzending wordt telkens op de website vermeld.

Veel luister- en kijkplezier gewenst, namens het Radio DHDA-team, Joop Nolles, Sandra Dijksterhuis, Jos Hoes en Engbert Breuker.

optreden La Rosa del Norte bij radio den Andel