Huurders

Yoga

Binnenkort meer nieuws over yogalessen. Je hoeft geen voorkennis te hebben of lenig te zijn, het is wel handig dat je makkelijk zittende kleding aandoet zoals een joggingbroek. Ook is het handig om een (yoga)matje mee te nemen, maar een slaapzak om op te zitten en te liggen kan ook. In de Holm zijn overigens ook matjes die gebruikt mogen worden. Anne Helbig beoefent sinds ruim 30 jaar yoga en heeft 13 jaar geleden een jaar de yoga docentenopleiding in Amsterdam gedaan. De yoga stijl die gegeven wordt komt voort uit de Kashmir traditie. Tijdens de yogabeoefening wordt er gewerkt vanuit een “onpersoonlijke” houding, waarbij naar het lichaam wordt geluisterd met een open geest, zonder vooroordelen of projecties en zonder dat er een resultaat wordt nagestreefd.

Je kunt je opgeven via de mail van Anne:  

De resterende data zijn: 14/11, 21/11, 28/11 en 12/12.

Mirjam Broekema, Nagelsalon en Pedicure Praktijk

Sinds eind 2018 is Mirjam Broekema gestart met haar eigen nagelsalon in De Holm in Den Andel. Onlangs heeft ze tevens de opleiding pedicure afgerond bij de Noord Nederlandse Academie in Groningen. Dit is een door de brancheorganisatie ProVoet erkende opleider. Tevens staat ze geregistreerd bij Provoet.

Je voeten zijn de basis en vormen een spiegel voor je algehele gezondheid. Bij voetproblemen zien we vaak dat er zich ook elders in het lichaam klachten ontwikkelen. Doordat je je looppatroon aanpast, kun je bijvoorbeeld rugklachten krijgen. Goede voetverzorging is dus enorm belangrijk, of je nu klachten hebt of niet. Graag verwelkomt Mirjam u voor een vakkundige behandeling of advies in haar gezellige praktijk, voor Kunstnagels, Gellac, Manicure, Nagelbijten, Pedicure behandelingen, Nagelreconstructie, Funghicheck (schimmel test), IBX behandelingen (voor vrouwen én mannen. o.a. bij nagelbijters, mensen die veel met hun handen in het water zitten, 9 natuurlijke nagelzwakte, maar ook voor mensen die geen kunstproducten op de nagels mogen dragen i.v.m. hun beroep. De natuurlijke nagel wordt weer mooi, sterk en lang.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

of meld je via de website www.mirjamsnagelstyling.nl

Zelf huren

Je kunt bij de Holm ook ruimtes huren. Een kast in de winkel om je antiek of curiosa te verkopen, maar ook diverse ruimtes voor trainingen, workshops, coaching gesprekken, om mensen te ontvangen of als werkruimte. Ruim, licht, rustig, praktisch en sfeervol. Een aantal dagdelen per week zijn er al ruimtes verhuurd, maar je kunt er vast nog bij.

We horen regelmatig van huurders dat werken in De Holm veel energie geeft en vaak motiveert om na te denken nog meer activiteiten bij ons te organiseren. Leuk zijn hier ook de ontmoetingen met mensen die een eigen bedrijf hebben of de bezoekers met een mooi verhaal.

Ruimte om te huren