Werkruimte

Op een perfecte locatie! Ruim, zonnig, praktisch en sfeervol.

Je eigen workshop of meedoen aan een bestaande workshop
Trainingen geven of coachingsgesprekken voeren
Een stukje winkel huren en mee-H’Andelen kan ook
Een rustige werkplek voor jezelf creëren

Welk idee heb jij of wil je een idee nog uitdenken?

Op dit moment worden de ruimtes een aantal dagdelen gebruikt. Daar kun je vast nog bij.
En we denken met je mee !

Lees hieronder het verhaal van een gebruiker :

 • De Holm …… voor mij een plek om mensen te ontmoeten.
  … om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe mensen ontmoeten maakt dat ik me meer thuis ga voelen in een nieuw dorp.
  … om af te spreken en samen iets te gaan doen.
  … om een verjaardagfeest te organiseren dicht bij je eigen huis.
  … de beschikbaarheid van deze ruimtes stimuleert om dingen te gaan organiseren bijvoorbeeld  as woensdag een          Ouder&Kind&Koffie ochtend.
  … nog even een rondje dorp lopen en dan bij H’andel nog even naar een cadeautje kijken. Was dit rondje anders wel gelopen??
  … de ideen rondom de Holm anno 2017 zitten vol energie en motiveert mij om na te denken over wat ik zelf graag        
  doen
  … mijn dochter haalt kleine goedkope cadeautjes bij H’andel
  … tegenwoordig brengen we zelf ook speelgoed in omdat we er zelf niet meer mee spelen.
  … de locatie voelt voor mij als centraal punt in het dorp. Het gebouw, de grond er omheen biedt veel mogelijkheden     om activiteiten te organiseren.
  … met 2 jongen kinderen wil je niet altijd in de auto stappen om ergens naar toe te gaan. Lopend naar een activiteit en daar vrienden ontmoeten doet goed.De meerwaarde die de Holm mij op dit moment biedt is mij erg waardevol.
  Bovenstaande punten zijn kleine dingen, kleine belevenissen die op een dag kunnen gebeuren. Samen maken ze voor mij een groot verschil. Als nieuweling en thuiswerkende moeder verbindt deze plek mij veel en veel makkelijker aan andere dorpsgenoten. Mijn kinderen leren daardoor weer andere kinderen kennen en maken dat ze bij elkaar gaan spelen. Dit geeft een hele andere energie aan de dag.In de toekomst zou de Holm voor mij een plek kunnen zijn waar ik naar toe ga om een paar uur te gaan werken achter de computer. Om andere mensen te ontmoeten die een eigen bedrijf hebben en samen projecten te kunnen gaan opzetten.