Ziza Workshop

14-10-2017 11:00 - 14:00

Ziza gaat op reis met Vonk de stormvogel

Eindelijk de waarheid achter de ramp van 1717 onthuld!

Wanneer we dit jaar op kerstavond onder de kerstboom zitten is het op de kop af driehonderd jaar geleden dat de dijken aan onze waddenkust het begaven met een van de grootste natuurrampen uit onze geschiedenis als gevolg.

Wie weet daar nu nog wat van ? Ziza- een dapper meisje – vliegt samen met de stormvogel Vonk driehonder jaar terug in de tijd en kijkt rond op het eiland Rottum zoals dat destijds voor de kust van Usquert lag en waar toen nog een echte graaf woonde. Ziza vertelt het verhaal van de kerstvloed uit eerste hand.

WORKSHOP EN EXPOSITIE KERSTVLOED 1717

op 14 oktober een workshop waar opa’s en oma’s met hun kleinkinderen het verhaal kunnen gaan uitbeelden op papier met scheuren, kleuren en plakken net papiermozaïek.

De beeldende kunstenaars Ine van den Heuvel en Anje Kazemier organiseren samen met De Holm de WorkshopZiza gaat op reis met Vonk de stormvogel.
Het verhaal wordt tijdens de workshop levendig met echte figuranten verteld aan de hand van het hierbij behorende boek, geschreven door Yvonne Nijlunsing, over de fantastische reizen van Ziza en Vonk naar de sterren en terug in de tijd.

  • In de Holm van 11:00- 12:00 uur schilderen, dan gezellige lunchpauze en van 13:00 – 14:00 uur verder workshoppen. Zelf lunchpakketje meenemen, de workshop en het boekje is gratis

Aanmelden hieronder of bel 0653224743 of kom langs in de Holm.

Meld je aan via onderstaand formulier: