Creatiesessie Stichting Werklust

26-02-2020 17:00 - 20:00

Dit verhaal gaat over de manier waarop jij je passie en talent kunt inzetten. Heb je raad of hulp nodig om op de juiste plek te komen, de wegen te leren kennen om je droom te realiseren of die ene ontbrekende schakel te vinden?

Heel eenvoudig: we organiseren voor jou een creatiesessie van een uur. Met 6 tot 12 mensen die jij niet kent. Jij bent dan het stralende middelpunt, de HARTwerker.

Een creatiesessie bestaat uit drie delen:

  1. Jij vertelt wat je wilt of, wat je droom is en waar je staat:
  2. Vervolgens bevragen zij je;
  3. In het laatste deel geven de mensen iets uit hun EIGEN talent/passie om jouw droom verder te realiseren (zoals  bijvoorbeeld: ik doe je boekhouding, ik maak je website, ik ga je coachen, ik lever je klanten, ik word je vraagbaak, ik maak een muziekstuk voor je etc.)

Zij bieden jou wat jij nodig hebt om de (grote) stap te maken: te kunnen werken vanuit je passie. Of niet: niet iedereen heeft iets met jouw idee/talent.

De HARTwerker is leidend en bepaalt uiteindelijk zelf op welke aanbiedingen hij/zij ingaat. De rode draad is, wanneer mensen hun hoofd met hun hart verbinden, hun handen vanzelf de goede dingen doen. Met als ultieme doel zo in hun  levensonderhoud te kunnen voorzien.

Wil je meedoen?   Meld je aan via onderstaand formulier:

 

Meld je aan via onderstaand formulier: