Radio DHDA,

Radio DHDA is een heus radioprogramma met nieuws uit dorp en omgeving, reclamespotjes, interviews, verhalen en natuurlijk livemuziek van eigen bodem.

DE LAATSTE UITZENDING

De uitzending van RADIO DHDA 75 jaar vrijheid .

Via de links onderaan deze pagina  kun je de vorige uitzendingen horen en zien.

Elke woensdagochtend van 9:30-11:00 uur is er de Thuiskamer: onder het genot van koffie en wat lekkers is er lol in wol, gezelligheid en broeden we op andere creatieve activiteiten.  Kom gerust eens langs.

Bekijk ook eens het grote bord in De Holm want het staat bol van de activiteiten in ons dorp.

Spel- en tekenavonden Het nieuwe jaar start met nieuwe activiteiten in de Holm in Den Andel. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand kunnen er bordspellen gespeeld worden en kan er getekend worden.Bordspellen spelen.Als je uitgekeken bent op Catan, risk of monopoly en ticket to ride te eenvoudig vindt dan ben je welkom op de bordspelavond in de Holm. Met een groep mensen spelen we spellen als Wingspan, Rovers van de Noordzee, Rajas van de Ganges, de reizen van Marco Polo en veel andere spellen. Dankzij een actieve bordspelverzamelaar in het dorp zijn er honderden titels beschikbaar. En natuurlijk kan je dat spel dat je al een aantal jaren in de kast hebt liggen ook meenemen om eens een keertje te spelen. De spelregels worden indien nodig uitgelegd en we spelen om er een gezellige avond van te maken.Tekenen.Teken je graag en wil je dat samen met een aantal anderen doen dan ben je welkom in de Holm. Gezellig met een aantal mensen tekenen, elkaars werk bekijken en elkaar tips en trucs aan de hand doen. Nadrukkelijk geen les maar gezellig in een groep aan de slag. Er zijn afbeeldingen die nagetekend kunnen worden. Je moet zelf wel je eigen tekenmateriaal meenemen.Bordspellen spelen en tekenen. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand. De eerste keer is vrijdag 10 januari. Aanvang is om 19.30. Er wordt een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee gevraagd. Je vindt de Holm aan De Streekweg 41 in Den Andel. Als je komt hebben we graag dat je je aanmeld. Dat kan bij mij of bij de Holm.voor de agenda: We hebben voor de eerste drie maanden van dit jaar de avonden gepland. Dat zijn:aanvang telkens 19.30

vrijdag : 10 januari /24 januari / 14 februari/28 februari/ 13 maart/27 maart

Hieronder de overige uitzendingen van RADIO DHDA