Gezelligheid in De Holm

Diverse activiteiten in De Holm waaronder De Thuiskamer,  Live radio DHDA en Netwerkpunt.

Koffie, thee met iets lekkers, lol in wol; samen (middag-) koken en eten
De thuiskamer is geopend elke woensdagochtend vanaf 9:30 uur (in de zomer op vrijdagmiddag).

Live radio DHDA programma (1 x per 2 mnd). zie agenda

Een heus radioprogramma met nieuws uit dorp en omgeving, reclamespotjes, interviews, verhalen en natuurlijk livemuziek van eigen bodem! Via de links onderaan deze pagina  kun je de vorige uitzendingen horen en zien.

Holm netwerk
De Holm bouwt een netwerk op waardoor het makkelijker wordt om mensen en diensten met elkaar te verbinden .
. Zorgvragen:  in samenwerking met Mensenwerk het Hogeland is de Holm een plek waar specifiek aandacht is voor zorg en welzijn.
. Berenklussendienst: in samenwerking met de jongeren van het Berehoes. Voor 6,- per uur doen zij een klus en de helft van dat geld stoppen zij in het Berehoes. Mooi toch !
. Kracht in eigen dorp; er zijn veel ondernemers in dorp en directe omgeving waar je terecht kunt voor de dagelijkse-wekelijkse- maandelijkse dingen. De Holm zoekt ze op en brengt ze in kaart zodat jij daar gebruik van kunt maken als je dat wilt.

Stel je vraag of idee en we gaan ermee aan de slag!

Hieronder de uitzendingen van RADIO DHDA!!!!!!

 

De volgende uitzending wordt gemaakt op zondag 14 april van 10.30 tot 12.00. Kom gezellig langs…het is een leuke zondagochtend besteding. Onder het genot van een kop koffie/ thee met een heerlijk stuk taart is het goed genieten van het programma…