Het Holm Team

Staat voor samen doen, samen werken, samen zorgen.
Informeel en professioneel.
Heb je begeleiding en een steuntje in de rug nodig?

Het Holm Team is er …
Voor het faciliteren van een gezellige ontmoeting;
Voor individuele begeleiding;
Voor uw vraag op het gebied van zorg;
Voor arbeidsmatige dagbesteding en leer- werk trajecten:
in de winkel
in de keuken
In de tuin (onderhoud en opbouw bij Historiaal)
In de plastic recycle straat

Het Holm Team bestaat uit mensen met verschillende opleidingen zoals: hulpverleners, ortho)pedagogen, activiteitenbegeleiders, wijkverpleegkundgen, en helpenden. Het team heeft veel specialistische kennis en werkt o.a. samen met Mensenwerk Hogeland, Pijler Ommelander Samenwerking, Wijkverpleging en ondernemende zorgprofessionals.
De financiering van het ontmoeten, samen eten, zorg en begeleiding binnen De Holm wordt deels gedragen door De Holm en haar vrijwilligers. Soms jn ook speciale potjes of kan steun gefinancierd worden via een persoonsgebondenbudget (PGB).
Afhankelijk van persoonlijke vraag kunnen we helpen bij de financiering via gemeente, zorgkantoor of zorgverzekering.

Het Team stelt zich voor

Mijn naam is Karin Spijk van Praktijk Oog en Coach. Mijn specialisatie is werken met gezinnen die ondersteuning zoeken bij het opvoeden.Vanaf 1986 ben ik werkzaam geweest in de hulpverlening aan gezinnen. Vanaf die tijd heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, en heb ik gewerkt als medewerker thuisbegeleidingen met als specialisatie Video- home-training. De hulpvragen varieerden van opvoedingsondersteuning tot begeleiding bij het organiseren van het huishouden en/of administratieve ondersteuning.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is marja.jpg

Mijn naam is Marja Heijnen, orthopedagoog, coach
Een fijne omgeving creëren, dat geeft mij energie en plezier. Ik wil mensen verbinden en coachen in hun dagelijks handelen. Dat geeft positieve energie en doet mensen groeien. Met focus op persoonlijk contact en werkprocessen, ben ik zeer pragmatisch ingesteld.Ik behoud overzicht en weet werkzaamheden efficiënt en effectief te coördineren ook wanneer de hectiek groot is.

Mijn naam is Sandra Dijksterhuis, welzijnswerker, en ben de spin in het web van de activiteiten en het “cateringweb” in De Holm. Samen koken en samen eten, daar draait het om en geeft mij heel veel energie en plezier

I