Wie Dot wat

Hier vind je het aangepaste programma van De Holm. We zijn druk doende om leuke en zinvolle dingen te organiseren...

Read More

ZOOM MEE op zondagochtend 11:00 of luister naar Radio DHDA,

Zoomen is hetzelfde als facetimen maar kan op je laptop, ipad of iphone met meer dan vier personen.De volgende zoomsessie...

Read More

Bestel een maaltijd, quiche of taart bij Den Andel van de Kook Extra

A.S. DONDERDAG 9 APRIL Mac’n cheese met prei en mierikswortel en een lekkere salade met gegrilde ui en walnoten voor...

Read More

H’Andel ! Unieke winkel

Winkel en ontmoetingsplek! Tijdelijk helaas gesloten!  Gezondheid boven alles! Maar bezoek regelmatig deze website voor de laatste informatie. H'Andel :...

Read More

Begin van een nieuwe start in de Holm

Ook al is ons dorp klein, wordt er gezegd dat we last hebben van krimp in de regio en zijn de gevolgen van de aardbevingen duidelijk aanwezig… het biedt vooral ook nieuwe kansen.

In de Holm gebeurt nu al van alles: Er is een winkel H’ Andel in Den Andel, een pop-up winkel waar tweedehands producten worden verkocht. Dat kunnen jouw producten zijn! Voor slechts € 10,- per twee weken huur jij een tafel of stelling en verkoop je je zelfgemaakte of gebruikte spullen.

De Holm heeft in totaal vier prachtige lokalen. Geschikt voor de H’Andel, het geven van workshops, het gebruiken van individuele of gemeenschappelijke werkruimte en…. welk idee heb jij ?

Hier aan de koffie-theetafel in de Holm, in gesprekken met dorpsbewoners, ontstaan de ideeën en worden initiatieven en plannen verder uitgedacht. Het resultaat: succesvolle projecten gerealiseerd en mooie projecten in wording.